#Masterclass Verftechnieken Annie Sloan

Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 0
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 1
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 2
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 3

Pimp alles met Annie Sloan Paint, zonder schuren of gronden. Hecht op alles, van hout, metaal, kunststof tot stoffen

Geluk in een Potje
Galerij 10
5401 GB Uden
0649337664
Info@gelukineenpotje.nl

Workshop €39,95 Masterclass €99,00
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 0
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 1
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 2
Masterclass Verftechnieken Annie Sloan 3

Meer informatie

Wil jij alles leren om van jouw meubelen, keuken, woonaccessoires en andere spulletjes iets moois te maken? Volg dan onze Masterclass en schilder alsof je nooit anders gedaan hebt! 

De Masterclass bestaat uit 3 avonden waarin je prachtige technieken leert. Deze zijn ook los te volgen. Leer distressen, de moderne gladde look, een stoere industriële look, het prachtige craquelé of découpage, sjabloneren, frottage en nog veel meer! Wat gaat jouw favoriete look worden? De avonden zijn als volgt:

Avond 1 Verftechnieken deel 1 De basis Tijdens deze gezellige workshopavond leer je de belangrijkste basistechnieken: de moderne look, colourwash, distressed look en vintage look. Je leert ook werken met de verschillende kleuren Wax en de Lacquer. Je krijgt veel uitleg en we laten mooie voorbeelden zien zodat je het helemaal onder de knie zult krijgen.

Avond 2 Verftechnieken deel 2: Authentiek Op deze avond gaan we voor de authentieke look. Naast het schilderen met Chalk Paint en de Wax ga je ook de volgende technieken leren: Gold Size en Leaf (koper, goud en zilver), Gilding Wax en Craqueleur. Je leert hoe je met Chalk Paint een crackled look kunt maken en wat frottage is.

Avond 3 Verftechnieken deel 3: Modern Op de laatste avond gaan we aan de slag met het mooie ombre effect, sjabloneren en Image Medium (decoupage) Als mooie afsluiter mag je de geleerde technieken op een mooi voorwerp dat je van ons krijgt aanbrengen. En natuurlijk mag je dit werk mee naar huis nemen! Na afronding van de Masterclass ontvang je van ons een certificaat van deelname. Geniet van een gezellige avond met een hapje en drankje.

Er is plaats voor 8 deelnemers per workshop.


Publicatiedatum: 01 April 2018 18:14

Deel deze pagina

#Hier vind je ons

Klik op de druppel voor het adres en de routebeschrijving.