#Winkelen Uden

Een gezellig dagje uit in ons fijne winkelcentrum.

Zowel de fervente shop-a-holic als de praktische winkelbezoeker haalt in hartje Uden zijn hart op. Het centrum van Uden biedt genoeg voor een dag vertier en je vindt er net zo snel wat je gewoon even nodig hebt. Uden heeft een groot aanbod unieke winkeltjes en supergrote ketens. En je kunt er lekker even uitblazen bij één van onze sfeervolle cafés, terrassen, lunchrooms en restaurants.

 

Weekmarkt

Op maandagochtend heerst er altijd gezellige drukte in het centrum. De kraampjes van de grootste markt uit de regio staan gebroederlijk naast elkaar op de Markt en de Nieuwe Markt en zijn open van 8.00 tot 12.30 uur. Verse producten, wie houdt er niet van? Op vrijdag kun je op de Udense markt allerlei verse lekkernijen halen. Van frisse groentes en fruit, tot verleidelijk geurend brood en banket. Je vindt er ook zuivel, vis, vlees en tussendoor kun je even zo’n lekker loempiaatje of kippetje snacken. Kortom, op vrijdag heerlijke verswaren op de Markt van 8.00 tot 12.30 uur. Kijk, hier houden we nou van.


Openingstijden & Koopzondag 

Als je een dagje wil winkelen, is het natuurlijk wel zo handig om te weten wanneer en hoe laat de winkels open zijn. Onze winkels zijn open op:

Maandag t/m donderdag: 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag (koopavond): 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
En op koopzondagen van: 12.00 – 17.00 uur

 

Koopzondagen centrum Uden 2020

26 januari

28 juni

26 juli

30 augustus

27 september

25 oktober

29 november

13 december

20 december

27 december


Woonboulevard

Onder gezellig winkelen verstaan we ook inspiratie opdoen voor je woonkamer, badkamer, keuken, vloer of tuin. Onze woonboulevard vind je aan de industrielaan. Daar zijn talloze woonwinkels met vriendelijke mensen die je graag helpen bij het inrichten van je huis en tuin. Met maar liefst 50.000 vierkante meter winkelopperlvlakte kun je hier wel even vooruit. Kijk voor meer informatie op udenwoonboulevard.nl.

 

Koopzondagen woonboulevard

Het is elke laatste zondag van de maand koopzondag op de woonboulevard. Een aantal winkels zijn zelfs élke zondag open. Kijk op http://www.udenwoonboulevard.nl/index.php voor meer informatie.

  
Parkeren

Als je Uden bezoekt om allemaal leuke dingen te doen, dan is het wel zo handig als je je auto makkelijk kunt parkeren. Dichtbij het centrum van Uden zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden. Ons parkeertarief is voordelig en op sommige plaatsen zelfs gratis.

Of er nog plaatsen vrij zijn op de betreffende parkeerterreinen, kun je in één oogopslag zien op de digitale parkeerverwijzingsborden. Rondom het centrum van Uden is namelijk een parkeerroute met digitale verwijzingsborden ingesteld. Lekker makkelijk.

 

Aanbod gezocht!

Ben je actief in de vrijetijdssector? Deel je locatie, activiteit of agenda-item en zorg dat iedereen je snel en gemakkelijk kan vinden. Je gedeelde locatie, activiteit of agenda-item krijgt sowieso een plekje op hierhoudenwevan.nl 

 Deel je locatie of activiteit in Uden
 Deel je agenda-item