#G1000 Uden = Udenaar de toekomst

Samen komen we verder

In 2015 is opnieuw een G1000-event georganiseerd. Dit keer in Markant. De mensen achter projecten, ideeën en initiatieven voortgekomen uit Udenaar de toekomst en de G1000 uit 2014, presenteerden zich aan inwoners, bezoekers, maar vooral ook aan elkaar.

2016, samen verder

De mensen van Udenaar de toekomst en de G1000 hebben besloten om echt samen verder te gaan. Ook onder één naam: Udenaar de toekomst. Het zogenaamde 'kernteam' heeft samen actiepunten benoemd voor 2016. Ze komen regelmatig samen in het Kantelhuis en bespreken dan hoe het ervoor staat.

Het begin van de G1000

Op 4 oktober 2014 vond de eerste G1000-burgertop van Brabant plaats. In ons eigen Uden! 

Het uitgebreide verslag is klaar, de eerste groepen zijn al gestart en vertellen u er graag over. 

De G1000 is een nieuwe manier om als inwoners onze stem te laten horen. Inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel bespreken elkaars ideeën en maken samen keuzes. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke top 10 van ideeën gekozen. Met deze top 10 gaan we als inwoners samen bouwen aan een betere leefomgeving.

Van, voor én door inwoners

De G1000 is géén plan van de gemeenteraad, maar een initiatief van betrokken burgers. Wel is de raad nauw betrokken bij de G1000 en de uitwerking daarvan. De G1000 biedt inwoners van Uden zo een nieuwe manier om invloed uit te oefenen op het beleidsproces.

Samen aan de slag

Nieuwsgierig naar de top 10 van ideeën? Bekijk ze hier. Beter nog: meld u aan om ze mee uit te werken. Laat uw kracht zien als inwoner. Meedoen is meebepalen.

Aanmelden kan via udenaardetoekomst@uden.nl. Geef daarbij aan welk idee (of ideeën) jouw hart sneller laten kloppen.