#Udenaar de toekomst

Het hart op de juiste plaats.

Gezelligheid en (gast)vrijheid staat in Uden al vanaf het allereerste begin voorop. Uden is altijd een groeiende en bloeiende plek geweest. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Daarom maakten we samen met de gemeente Uden een visie op de toekomst: ‘Udenaar de toekomst’.

De kracht van Uden is onze groene, gezonde, gastvrije en gezellige gemeenschap (de 4 G’s) en dat moet zo blijven. Alle inwoners, ondernemers, bezoekers – alle mensen samen – vormen deze gemeenschap. Udenaar de toekomst is hét inspiratieplatform geworden waar we samen werken aan ideeën en oplossingen om in de toekomst een nog gezondere,  groenere, gastvrijere en gezelligere gemeenschap te maken. Zodat Uden een plek is om van te (blijven) houden.

Uden als plek om van te (blijven) houden

Niets of niemand is perfect, ook ons geliefde Uden niet. Dus je hebt misschien wel een goed idee voor wat er in Uden nog beter kan. Want we houden óók van goede ideeën. Zo maken we van Uden een plek om van te (blijven) houden.

  • Bekijk met welke burgerinitiatieven we al samen bouwen aan de toekomst van Uden? Klik hier >>
  • Wil je zelf een idee aandragen? Klik hier >>
  • Wil je weten welke ideeën zijn aangedragen? Klik hier >>
  • Wil je weten welke bijeenkomsten er zijn? Klik hier >>

G1000 Uden

Elke laatste vrijdag van de maand wordt er een "inloopdag" gehouden waar de voortgang van G1000Uden te zien zal zijn en waar nieuwe ideeën kunnen landen.

Afgelopen tijd heeft Udenaar de toekomst al veel mooie, goede initiatieven een plek gegeven. Zijn ideeën verder gebracht, mensen met elkaar verbonden.  Ook is er een vijfde G benoemd. Van gezamenlijk. Hieruit is de G1000 Uden ontstaan. Met als doel meer betrokkenheid tussen politiek en inwoner. Samen op weg naar een nieuwe democratie!

Zaterdag 4 oktober was een inspirerende dag. Uden, Volkel en Odiliapeel bruisen van de ideeën! Gelukkig willen veel inwoners aan de slag met de top 10 van ideeën uit de G1000. Met z’n allen samen, Gezamenlijk, gaan we op weg naar een nog gezondere, groenere, gastvrijere en gezelligere gemeenschap.

 

#De 4 G's

Udenaar de toekomst staat voor de kracht van onze groene, gezonde, gastvrije en gezellige gemeenschap.
Groen Udens groen geeft ons energie >>

Gezellig Uden als plek waar iedereen uit de regio elkaar ontmoet >>
Gezond Omdat we gezond en fit willen blijven, een leven lang >>
Gastvrij We ontvangen iedereen met open armen >>
Idee aandragen Wil je zelf een idee aandragen? Klik hier >>
 
Overzicht ideeën Wil je weten welke ideeën zijn aangedragen? Klik hier >>
 
Overzicht projecten Benieuwd naar welke projecten er lopen? Klik hier >>
 
Passie groep Meer informatie over de passiegroep Udenaar de toekomst >>