#Restaurants & Cafés

Op eigen risico: als je gaat zitten, kan het wel eens laat worden.

Als ergens in Brabant het bourgondische leven terug te vinden is, dan is het wel in Uden. Een hapje eten, een luie zondagmiddagborrel of een avondje doorhalen in de kroeg; levensgenieters voelen zich hier al snel thuis. Naast gezellige lunchrooms, eetcafés en restaurants, kun je tot in de kleine uurtjes helemaal los in populaire cafés, kroegen en dansgelegenheden. En de meesten zitten in of nabij het centrum, wel zo handig!

 

Lunchen

In het centrum van Uden ben je voor een kopje koffie, héérlijk vers broodje, een high tea of high wine altijd aan het goede adres! Het centrum puilt uit van de gezelllige lunchrooms. Van traditioneel broodje kaas tot een uitgebreide lunch, alles natuurlijk lekker vers bereid! Ideaal voor een gezellige date met je vriend, vriendinnen of familie.

Uit eten

Wat zijn we trots op ons grote aanbod aan restaurants in Uden! Van sfeervol dineren met je partner tot uit eten met een grote groep vrienden en vriendinnen, in Uden kan het! Kom je uit regio Uden of ben je gewoon een lekker dagje uit? We hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt met daarin alle restaurants waar je lekker kunt gaan eten! 

Borrelen

Je hebt inmiddels lekker geshopt, van de natuur genoten, je bent lekker wezen lunchen of uit eten bij één van de vele restaurants in Uden... Nu is het de hoogste tijd voor een borrel! In ons bourgondische Uden staan de deuren van de kroegen, cafe's en uitgaansgelegenheden wagenwijd voor je open. En niet geheel onbelangrijk, het bier staat altijd koud!

Uitgaan

Hoera voor alle feestbeesten! Uden is op vrijdag- of zaterdagavond namelijk the place to be! Gezellig stappen met al je vrienden en vriendinnen, in het centrum van Uden haal je je hart op als het gaat om feesten! Heb je een vriendenweekend in de regio? Kom gezelllig langs in een van onze kroegen, cafe's en uitgaansgelegenheden en feest mee!

Aanbod gezocht!

Ben je actief in de vrijetijdssector in de gemeente Uden? Deel je locatie, activiteit of agenda-item en zorg dat iedereen je snel en gemakkelijk kan vinden. Je gedeelde locatie, activiteit of agenda-item krijgt sowieso een plekje op hierhoudenwevan.nl. 

 Deel je locatie of activiteit in Uden
 Deel je agenda-item