#Repair Café Uden

Niet weggooien, maar repareren
109 Repair Café Uden
Repair Café Uden
Groen Gastvrij Gezellig

Geplaatst op: 19 Augustus 2013

Bezoek onze website >> Bekijk onze Facebookpagina >> Bekijk onze Twitterpagina >> Hier hou ik van!
Deel deze pagina

Een gat in je broek, je geliefde koffiemok valt in tweeën uiteen of de televisie houdt er ineens mee op. Niet alles hoeft meteen in de prullenbak te belanden dankzij het Repair Café Uden, een initiatief van de werkgroep Vrijwilligers van Udenaardetoekomst en het gebiedsplatform West. Elke tweede woensdag van de maand kun je van 13:00 tot 16:00 uur in de Sporthal de Ring terecht om je kapotte spullen nieuw leven in te blazen.

Hoe werkt het? Op de locatie van het Repair Café is gereedschap voorhanden voor alle mogelijke reparaties. Daarnaast loopt ook deskundige hulp rond, zoals een elektricien, naaister, timmerman en een fietsenmaker. Super handig dus! Heb je niets om te repareren? Dan ben je altijd welkom voor een gezellig kopje koffie aan de bar. Of je kunt een handje helpen met een reparatie van iemand anders. Ook VMBO-leerlingen van het Udens College steken de handen uit de mouwen. Bij hen kun je terecht met vragen over je smartphone, iPod, iPad, tablet, camera of ander technisch hoogstandje.

Heb je twee rechterhanden en zin om mee te helpen? We houden van vrijwilligers. Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens.

Meer weten

Waar: Sporthal de Ring, Klarinetstraat 4, Bitswijk (vanaf januari 2014 Ontmoetingsplein MuzeRijk)
Wanneer: elke tweede woensdag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur
E-mail: repaircafeuden@gmail.com

Aanmelden als vrijwilliger?

Neem dan contact op met Annie van Genugten via 06 5492 3085 / annievangenugten@planet.nl of Ary Stuifbergen via 06 3038 7011 / astuifbergen@gmail.com.