#D'n Hof van de Toekomst

Benut de kracht van de natuur.
110 D'n Hof van de Toekomst
D'n Hof van de Toekomst
Groen

Geplaatst op: 22 Augustus 2013

Bezoek onze website >> Bekijk onze Facebookpagina >> Hier hou ik van!
Deel deze pagina

Wij houden van het leven. Maar als je goed om je heen kijkt, zie je veel problemen in de wereld. Armoede, milieuproblemen, klimaatverandering en financiele misstanden. Gelukkig is onze wereld in beweging om oplossingen te vinden. Bij D'n Hof van de Toekomst werken we als Udenaren samen om onze omgeving aan oplossingen.

Hoe doen we dat? D’n Hof van de Toekomst is werk- en ontmoetingsplek voor iedereen. Het werken in de bijzondere en natuurlijke omgeving heeft veel voordelen. Je hebt als mens de ruimte om je te herpakken, doet werkervaring op, onderneemt, eigen initiatieven aan te dragen. Kortom je maakt deel uit van een ontwikkeling van natuur en mens.

D'n Hof biedt ruimte aan veel verschillende dingen. Er is een werkruimte binnen, er zijn landerijen en materialen. Bovenal wordt je ondersteund door een gekwalificeerd team van bestuurders en begeleiders. D'n Hof van de Toekomst zoekt steeds samenwerking en afstemming met bestaande organisaties, die op raakvlakken van het werkgebied van “D'n Hof” opereren.

D'n Hof van de Toekomst beleven? Bekijk de website of ga gewoon eens kijken!