#Heerlijk winkelen

Zowel de fervente shop-a-holic als de praktische winkelbezoeker haalt in hartje Uden zijn hart op. Het centrum van Uden biedt genoeg voor een dag vertier en je vindt er net zo snel wat je gewoon even nodig hebt. Je vindt er unieke winkeltjes en grote ketens. En je kunt er lekker even uitblazen bij één van onze sfeervolle cafés, terrassen, lunchrooms en restaurants. Hieronder alle praktische informatie overzichtelijk op een rij. 

Weekmarkt

Op maandagochtend heerst er altijd gezellige drukte in het centrum. De kraampjes van de grootste markt uit de regio staan gebroederlijk naast elkaar op de Markt en de Nieuwe Markt en zijn open van 8.00 tot 12.30 uur. Verse producten, wie houdt er niet van? Op vrijdag kun je op de Udense markt allerlei verse lekkernijen halen. Van frisse groentes en fruit, tot verleidelijk geurend brood en banket. Je vindt er ook zuivel, vis, vlees en tussendoor kun je even zo’n lekker loempiaatje of kippetje snacken. Kortom, op vrijdag heerlijke verswaren op de Markt van 8.00 tot 12.30 uur. Kijk, hier hoUden we nou van.

Openingstijden 

Als je een dagje wil winkelen in Uden, is het natuurlijk wel zo handig om te weten wanneer en hoe laat de winkels open zijn. Onze winkels zijn open op:

Maandag t/m donderdag: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag (koopavond): 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
En op koopzondagen van: 12.00 – 17.00 uur

Koopzondagen centrum 2017 (laatste zondag v.d. maand)

29 januari

26 februari (koopzondag vervalt ivm carnaval)

26 maart

30 april

28 mei

25 juni

30 juli

27 augustus

24 september

29 oktober

26 november

3, 10 en 17 december

Woonboulevard

Onder gezellig winkelen verstaan we ook inspiratie opdoen voor je woonkamer, badkamer, keuken, vloer of tuin. Onze woonboulevard vind je aan de industrielaan. Daar zijn talloze woonwinkels met vriendelijke mensen die je graag helpen bij het inrichten van je huis en tuin. Met maar liefst 50.000 vierkante meter winkelopperlvlakte kun je hier wel even vooruit. Kijk voor meer informatie op udenwoonboulevard.nl.

Koopzondag woonboulevard

Het is elke 2e en 4e zondag van de maand koopzondag op de woonboulevard. Een aantal winkels zijn zelfs élke zondag open.

Parkeren

Als je Uden bezoekt om te winkelen, dan is het wel zo handig als je je auto makkelijk kunt parkeren. We hebben hier de dichtstbijzijnde centrumparkeerplaatsen voor je op een rij gezet.