#TripAdvisor top 3 in Uden en Volkel

TripAdvisor top 3 in Uden en Volkel 0

Uden eens door de ogen van een toerist beleven? Onderneem dan de top 3 to-do's in Uden en Volkel volgens TripAdvisor. Heb een fijn 'weekendje weg'!

TripAdvisor top 3 in Uden en Volkel 0

Uden eens door de ogen van een toerist beleven? Onderneem dan de top 3 to-do's in Uden en Volkel volgens TripAdvisor. Heb een fijn 'weekendje weg'!

 

Top 3 to-do’s in Uden

Op nummer één staat het Udense Hullie Speelboerderij. Dit is een combinatie van het lekker laten spelen van de kinderen (1-12 jaar), en het heerlijk relaxed laten genieten van volwassenen. Met maar liefst 16 attracties wordt het gegarandeerd een heerlijk dagje uit voor jong en oud!

De nummer twee is voor De Pul. Dit is een Udens jongerencentrum, cultureel centrum, filmhuis en een poppodium in één. Dus hoe jouw ideale dag/avond er ook uit ziet, met De Pul is jouw uitje altijd geslaagd!

Last but definitely not least: de servicebioscoop in Uden, Take Ten. Met één druk op de serviceknop komt de bediening langs die je graag drinken, snacks en versnaperingen serveert. Om jouw avond nog specialer te maken, kun je er voor kiezen om als VIP op de vide te gaan zitten. Laat het genieten maar beginnen!

 

Top 3 to-do’s in Volkel

De nummer één in Volkel is BillyBird Park Hemelrijk. Dit is een recreatiepark en strandbad dat 365 dagen per jaar voor binnen- en buitenplezier zorgt bij jong en oud. Er zijn maar liefst 17 attracties, zoals het speelcircus en de familie achtbaan, die bijdragen aan jouw avontuurlijke dagje weg!

Dierenpark Zie-ZOO gaat er vandoor met de tweede plek. Het is niet ZOOmaar een ZOO: dit is de eerste zorgdierentuin van Nederland, het is low-budget en ze zijn gespecialiseerd in bijzondere dieren uit alle continenten. Nieuwsgierig naar deze beestenboel? Dan is dit uitje iets voor jou!

Tot slot: Kamer 237. Bij deze escape room moet je een kamer geboekt hebben, maar je wilt er liever niet blijven overnachten.. Emoties zoals angst, euforie, verbazing, stress, vreugde en trots volgen elkaar is een razend tempo op. Durf jij langs te komen?

 

PS. Welke to-do geef jij de hoogste score? Post na je bezoekje een reactie op - ja ja, daar is ie weer - TripAdvisor. Onze dank is groot!


Publicatiedatum: 13 February 2018 10:22

Deel deze pagina