#Nieuw culinair foodevent: Lekker Uden!

Nieuw culinair foodevent: Lekker Uden! 0

Proef en beleef de ambacht in gastvrij Uden. Want tijdens deze sfeervolle en gezellige foodmarkt bereiden negen restaurants de meest lekkere gerechtjes.

Nieuw culinair foodevent: Lekker Uden! 0

Proef, beleef en ervaar de ambacht in gastvrij Uden. Want de Udense Markt vormt op 31 augustus, 1 en 2 september de locatie voor Lekker Uden, een sfeervolle foodmarkt geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is. Tijdens dit nieuwe, driedaagse event worden foodlovers uit de regio getrakteerd op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten. Heerlijke geuren, overal verse ingrediënten en samen genieten, dat is Lekker Uden.

De foodartiesten
Lekker Uden gaat voor een totaalbeleving. Op de foodmarkt zal qua sfeer en gezelligheid alles uit de kast gehaald worden. Daarmee wil het foodevent een perfect podium zijn voor de diversiteit aan restaurants die Uden rijk is. Inmiddels ligt er al een indrukwekkende lijst met restaurants die zich hebben gemeld voor dit culinaire foodevent. Brasserie de Conversatie, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Restaurant Cusco, Koosie, Senõr PP, Sergeant Pepper en ’t Zusje bereiden tijdens Lekker Uden de heerlijkste gerechtjes. Negen keukens met negen enthousiaste foodartiesten die je graag kennis laten maken met verschillende culturen en smaken.

Foodartiesten creëren bijzonder pallet aan smaken!
Onze Udense foodartiesten zijn druk in de weer om hun signatuur te vertalen naar de meest heerlijke gerechtjes die jij op 31 augustus, 1 en 2 september kunt komen proeven. Met streekproducten en ingrediënten als gastvrijheid, trots en vakmanschap zetten de foodhelden een diversiteit aan heerlijke smaken neer.

Lekker Uden is die foodie-hotspot waar je in een sfeervolle omgeving letterlijk tussen de keukens je eigen menu samenstelt en het vakmanschap uit Udense hand proeft. Een warm ontvangst, een gezellig ingericht terrein met knusse plekjes om samen met vrienden of familie aan te schuiven en te genieten. Loop langs de verschillende keukens en kies die gerechtjes die jij lekker vindt, met voldoende variatie in vlees, vis, vegetarisch en opties voor verschillende gangbare dieetwensen en/of allergieën.

Blijf op de hoogte
Lekker Uden wordt georganiseerd door Stichting Food Events Uden en geproduceerd door een samenwerking van Roem Events uit Veghel en CLAP regie in communicatie uit Uden.

Op www.lekkeruden.nl vind je steeds meer informatie over het programma. Blijf ook op de hoogte via Facebook @lekkeruden & Instagram @lekker_uden.


Publicatiedatum: 18 July 2018 15:01

Deel deze pagina