#Hier-hiep! Wie jarig is trakteert…

Hier-hiep! Wie jarig is trakteert… 0

Het is alweer vijf jaar geleden dat ‘hier hoUden we van’ het levenslicht zag. En dat gaan we vieren door vijf weken lang iets fantastisch weg te geven!

Hier-hiep! Wie jarig is trakteert… 0

Er is er één jarig, hoera! Hoera! Dat ga je wel merken dat zijn wiiijjj! Want ja écht! Het is alweer vijf jaar geleden dat ‘hier hoUden we van’ het levenslicht zag. En dat gaan we vieren door vijf weken lang elke maandag iets fantastisch én iets heel erg Udens weg te geven op onze Facebook-pagina.

Maar eerst even dit

Vijf jaar geleden was-ie er: ‘hier hoUden we van’: een concept, een kapstok, een middel (geef het beestje een naam) om aan iedereen te laten zien dat Uden dé plek is om je vrije tijd te besteden. Maar ja hoe? Hoe bereik je zoveel mogelijk mensen binnen en buiten Uden?

Een groeiende groep hier ‘hoUden we van’-volgers

In vijf jaar tijd heeft ‘hier hoUden we van’ een trouwe groep volgers weten te bereiken. Een groep die nog altijd gestaag groeit. Online natuurlijk met de website, alle fancy social-kanalen, een hoge vindbaarheid van Udense activiteiten op de website en in zoekmachines. En offline door onder andere Udense events exposure te geven, met héél Uden samen 24 uur Uden te organiseren, tweemaandelijks een uitkalender uit te brengen en wat al niet meer.

Vijf keer kans op een dagje of weekendje Uden!

Vijf jaar ‘hier hoUden we van’ gaan we vieren met iedereen die Uden in het hart heeft (met jou dus!). We gaan vijf weken lang élke maandag een vol-le-dig verzorgd weekendje of dagje uit in Uden weggeven. En we starten… maandag 15 oktober. Ga dus nú alvast naar onze Facebook-pagina en volg volg volg! We zien je graag op maandag 15, 22 en 29 oktober en op maandag 5 en 12 november. En wie weet, ben jij het die jouw liefde voor Uden gaat verzilveren!


Publicatiedatum: 08 October 2018 11:15

Deel deze pagina