#De week van: Kamer 237 (Stefan Trimbach)

De week van: Kamer 237 (Stefan Trimbach) 0

‘Ik weet het nog, het was 23 juli 1970. Charles Grady checkte in…’ 'Zo begint het verhaal van mijn nieuwe Escape Room, Kamer 237.

De week van: Kamer 237 (Stefan Trimbach) 0

‘Ik weet het nog, het was 23 juli 1970. Charles Grady checkte in…’

'Zo begint het verhaal van mijn nieuwe Escape Room, Kamer 237.

Na 6 maanden keihard werken heb ik medio maart jl. de deuren van Kamer 237 eindelijk officieel geopend. Sinds ik in maart 2015 de Escape Room in Veghel heb gespeeld ben ik verslingert aan het spel. De kick die je beleeft bij het spelen van een goede Escape Room is enorm. Omdat ik graag de uitdaging aan ga heb ik in juli 2015 mijn eigen Escape Room, Escape Room Uden De Loods, geopend. Ondertussen staat mijn teller van gespeelde Escape Rooms boven de 100 en zie ik dat de Escape Room wereld in een razend tempo verandert. De techniek wordt steeds geavanceerder, de afwerking wordt steeds fraaier en de beleving wordt steeds groter. Afgelopen zomer heb ik daarom besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor een, in mijn ogen, ultieme Escape Room. Deze locatie heb ik gevonden in Volkel aan de Aert Willemsstraat 6.

De afgelopen weken waren erg spannend. Na maanden bouwen hebben we de eerst een testgroep laten spelen in Kamer 237. Hoe goed we alles ook doordacht hebben, je bent er nooit zeker van of dat wat je bedenkt ook begrepen wordt door mensen die de Kamer gaan spelen. Ik ben denk ik nog nooit zo zenuwachtig geweest als die dag. Nu kwam alles samen, nu werd het duidelijk of al het harde werken dát effect ging bereiken van wat ik in mijn hoofd had. Met 40 seconden over op de klok kwam de groep de Kamer uit. Wow! De reacties waren overweldigend! Ik ben super trots op Kamer 237 en nodig daarom iedereen uit om eens in te checken in ons hotel'. 

Stefan Trimbach


Publicatiedatum: 04 April 2017 17:06

Deel deze pagina