#Blog: Rob van Berkel

Blog: Rob van Berkel 0

Fotograaf, social media-marketingadviseur en medewerker beleidsadviseur sport gemeente Uden.

Blog: Rob van Berkel 0

Wie? Rob van Berkel
Leeftijd? 42 jaar
Beroep? Fotograaf, social media-marketingadviseur en medewerker beleidsadviseur sport gemeente Uden

"Ik ben geboren en getogen in “Estere” (Escharen) en sinds 1998 woon ik op de Morene in Uden, de mooiste straat van Uden. Sinds het moment dat Maaike en ik de deur van ons huis openden, wisten we zeker dat we een geweldige keuze gemaakt hadden. Nog steeds staan we 110% achter die keuze. Uden is voor ons beleven, gezellig en bijzonder prettig wonen. Wij zijn daarom ook blij dat onze twee dochters Meerte en Isa hier op mogen groeien. Uden voelt gewoon goed.

In mijn beginjaren in Uden ben ik werkzaam geweest als hoofd zwemzaken bij zwembad de Wel. Tevens heb ik fantastische jaren gekend bij UDI’19 als selectietrainer binnen de jeugdopleiding. In 2003 ben ik gaan werken voor de gemeente Uden op de afdeling sport. Hier ben ik samen met mijn collega’s voor een groot deel verantwoordelijk voor het sportbeleid binnen de gemeente Uden. Tot op dit moment ben ik nog steeds trots dat ik voor Uden mag werken.

In 2007 heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen in de fotografie. Mijn specialiteiten liggen voornamelijk bij de mens. Maar ik kan ook genieten van Uden zelf en het buitengebied. Mij kun je regelmatig tegenkomen in de bossen bij Naat Piek, Bedaf of Slabroek. Dit zijn ook uitgelezen mogelijkheden voor praktijkwandelingen met cursisten, zodat ze de techniek van het fotograferen beter onder de knie krijgen.

Tevens heb ik in 2014 een tweede tak aan mijn bedrijf toegevoegd: socialmedia-marketing. Ik help bedrijven met het inrichten, onderhouden en beheren van social media, compleet met advies en fotografie.

In onze vrije tijd gaan we graag een lekker hapje eten in Uden, stappen of genieten op het terras. Uden is heerlijk Brabants. Een echt dorp met stadse faciliteiten die er niet om liegen."

 


Publicatiedatum: 18 July 2016 09:17

Deel deze pagina