#Blog: Kees van Middendorp

Blog: Kees van Middendorp 0

Kees van Middendorp: voorzitter van CS de Knoerissen en bedrijfsadviseur.

Blog: Kees van Middendorp 0

WIE? Kees van Middendorp
LEEFTIJD? 50 jaar

BEROEP? Voorzitter CS de Knoerissen en adviseur

"Op weg naar een klant in Maastricht sukkelde ik wat weg in de auto. Ter hoogte van De Lucht (naast de A2) zag ik ineens de vangrail op me af komen. Een ruk aan het stuur voorkwam op het nippertje dat ik in volle snelheid van de weg zou raken. Dit was op een zomerochtend in 1991. Een moment waarop ik (bijna letterlijk) wakker werd geschud. Ik besloot naar Uden te verhuizen. Want op dat moment woonde ik in Noord-Holland en reed ik twee keer per week om vijf uur ’s morgens naar Maastricht om een klant te bezoeken. Binnen één week had ik een woning in Uden op het oog. En binnen een maand na dit bijna-ongeluk nam ik mijn intrek op de Keizershof in Uden, vlak achter de BP. Toen Uden-Zuid werd gebouwd ben ik verhuisd naar de Karrevracht en sinds 2005 woon ik op ’t Hultje. Een heerlijke plek in Uden, waar ik me echt thuis voel."

"Op dat moment werkte ik in de farmaceutische industrie. Ik begon als artsenbezoeker (toen dus op weg naar Maastricht), aan hen verkocht ik anticonceptiemiddelen. Later heb ik me beziggehouden als mede-ondernemer van een bedrijf dat diabeteshulpmiddelen leverde. Weer later bouwde ik mee aan Lease-IT, dat inmiddels onderdeel is van BSU. Nu geef ik advies aan bedrijven over talentontwikkeling, het opzetten van zelfsturende teams en hou ik me bezig met vraagstukken over organisatieontwikkeling. Iets waar ik elke dag met alle plezier tijd insteek."

"Afijn, tot zover mijn werk. Ik heb twee kinderen: eentje van vijftien en eentje van zestien. Die worden steeds zelfstandiger. Dat geeft mij de tijd om op de tennisbanen van LTC te staan én voorzitter te zijn van CS de Knoerissen. Toen ik hiervoor werd gevraagd voelde het direct goed. Ik vind carnaval een heel mooie traditie. Natuurlijk vanwege het feest, maar ook omdat er veel activiteiten worden georganiseerd die op sociaal gebied, mensen binnen Uden met elkaar verbinden. Zolang we ons op een pósitieve manier druk kunnen maken om elkaar, ben ik een blij mens. Naast carnaval gebeurt er in Uden veel op dit gebied. Ik ben trots om als voorzitter van CS de  Knoerissen hier een rol in te mogen spelen. Aankomende week zijn de pronkzittingen. Via dit gastredacteurschap hou ik je graag op de hoogte en laat ik je af en toe meekijken achter de schermen."

Volg de avonturen van Kees tot maandag 18 januari via Twitter@hierhoudenwevan.


Publicatiedatum: 12 January 2016 10:08

Deel deze pagina