#Blog: Iris Driessen

Blog: Iris Driessen 0

Heeft onlangs haar communicatie opleiding afgerond en organisator van Kersenpop

Blog: Iris Driessen 0
WIE? Iris Driessen
LEEFTIJD? 23 jaar
BEROEP? Onlangs haar communicatie opleiding afgerond en organisator van Kersenpop
 
"Pas las ik een bericht waarin stond dat mensen in de gemeente Uden gemiddeld ouder worden dan mensen in de rest van het land. Er stond in het artikel niet bij wat de reden daarvoor is. Misschien komt het door het nieuwe ziekenhuis of de mooie natuur? Of misschien wel door de vele activiteiten en evenementen die in Uden plaatsvinden?
 
In Uden opende ik voor het eerst mijn ogen en zette ik mijn eerste stappen. Ik leerde hier fietsen, ging er naar school en ik heb hier mijn beste vrienden gemaakt.
 
Uden is ook waar ik mijn eerste festival organiseerde. Samen met Simon Onbelet, Roel Snijders en Patrik Puyn vorm ik de organisatie van Kersenpop. Kersenpop vindt plaats in "mijn" openbare achtertuin, het Bevrijdingspark. Een prachtig compact terrein, waar we het concept kunnen tentoonstellen. Het festival wordt gedragen door Udense artiesten, ondernemers, sponsoren, vrijwilligers en misschien wel het belangrijkste: Udens publiek. Al deze mensen strijden ervoor dit gratis festival mogelijk te maken. Ik vind het altijd machtig mooi om te zien hoe heel Uden samenkomt als het op feesten (organiseren) aankomt. 
 
Ook dit jaar hoop ik dat iedereen mee komt bouwen aan het feest op 17, 18 en 19 juni. Of dat nou is als artiest, ondernemer, sponsor, vrijwilliger of publiek: iedereen is van harte welkom! En misschien draag ik er dan wel indirect aan bij dat ook jullie ouder worden dan mensen in de rest van het land... Proost!"
 
 


Publicatiedatum: 14 June 2016 09:21

Deel deze pagina