#Blog: Hans Koster

Blog: Hans Koster 0

Hans Koster: natuurfotograaf en gasthoofdredacteur @hierhoudenwevan

Blog: Hans Koster 0

WIE? Hans Koster
LEEFTIJD? 37 jaar
BEROEP? Natuurfotograaf bij HKNatuurfotografie en medewerker ICT bij Pantein

"Misschien dat je mijn naam of één van mijn foto’s al wel eens voorbij hebt zien komen in de lokale media of op de Facebook-pagina van 'Hier houden we van'. Want naast mijn baan als ICT-medewerker bij Pantein, ben ik natuurfotograaf. Dit begon als hobby, maar nam al heel snel serieuze vormen aan. Sinds 2013 heb ik een klein bedrijfje opgestart waarmee ik presentaties, lezingen en natuurfotografie workshops geef.

Mijn jeugd heeft zich afgespeeld in de provincie Groningen. Pas als twintiger ben ik in Uden gaan wonen en ik was meteen verkocht. Natuurlijk kom ik ook nog regelmatig in Groningen, maar het is altijd een heerlijk gevoel om weer thuis te komen (over de A50). Dat thuisgevoel begint al bij het zicht van de koepel en de torens van de Sint Petrus.

Ondanks dat het Udense centrum alles heeft, kom ik vaker in het prachtige groene buitengebied van Uden. Deze week zal ik jullie niet alleen de schoonheid van het buitengebied laten zien, maar wil ook graag kijken, samen met jullie, naar de mooiste groene plekjes die Uden heeft. Dus mocht je nog een plekje binnen de grenzen van Uden weten waarvan je denkt: dit moeten meer mensen zien? Aarzel niet en laat anderen genieten van al die mooie plekjes die Uden rijk is, want geloof me, dat zijn er stiekem best veel!"

Volg Hans Koster via Twitter @hierhoudenwevan tot en met 2 november.


Publicatiedatum: 23 October 2015 10:43

Deel deze pagina