#Blog: Gerrie Derks

Blog: Gerrie Derks 0

Runt samen met haar man BillyBird Park Hemelrijk en voor haar is Uden helemaal compleet!

Blog: Gerrie Derks 0

WIE? Gerrie Derks
LEEFTIJD? 54 jaar
BEROEP? Onderneemster BillyBird Park Hemelrijk

"Mijn naam is Gerrie Derks, ik ben 54 jaar en woon alweer 30 jaar in Volkel. Ik ben van origine een Boekelse. Uden is voor mij van kinds af aan de plek geweest om te spelen in het sportpark en te shoppen. Ik ging er naar de mavo en heb er een groot deel van mijn jeugd doorgebracht.

BillyBird Park Hemelrijk 30 jaar
Ik ben getrouwd met Ton Derks en samen runnen we BillyBird Park Hemelrijk. Ons park bestaat op 4 alweer mei 30 jaar. We mogen dus al zó lang heel veel gasten ontvangen, waaronder veel Udenaren. Dit zijn gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s, maar ook heel veel jongeren vinden de weg naar ons park waar ze hopelijk Happy Together zijn!

De "bergen"
Naast ons park zijn er nog veel meer mooie plekken in Uden. Iedere week loop ik met een groep hardlopers door het mooie natuurgebied de Maashorst. Een lust voor het oog en goed voor de geest. Ook Bedaf blijft een mooi gebied, waar Ton’s opa en oma vroeger woonden en waar zij toen als kind van de "bergen" genoten.

Winkelen, avondje uit en wonen
Voor ons is het winkelcentrum in Uden erg belangrijk. We kunnen er op de fiets heen en er zijn voldoende winkels. Ook voor een avondje uit kun je terecht in Uden voor kroegen, het theater en de vele restaurantjes: de keuze is reuze zou ik zeggen! Voor wat betreft wonen in onze gemeente: ik zie veel mooie wijken met veel groen en voldoende speelgelegenheid. Jongeren kunnen in Uden, Volkel en Odiliapeel (blijven) wonen, dichtbij hun vrienden, familie en sportclub. Voor mij is Uden helemaal compleet!"

Volg Gerrie Derks tot maandag 2 mei via twitter@hierhoudenwevan.nl.
 


Publicatiedatum: 26 April 2016 09:50

Deel deze pagina