#Blog: DaniŽlle Pelucarte

Blog: DaniŽlle Pelucarte 0

DaniŽlle Pelucarte: eigenaresse van De Eetkaamer in Uden en gasthoofdredacteur @hierhoudenwevan

Blog: DaniŽlle Pelucarte 0

WIE? Daniëlle Pelucarte
LEEFTIJD? 41 jaar
BEROEP? Eigenaresse van De Eetkaamer in Uden

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

"Wat een heerlijke plek is het toch: Het veelbesproken Brabantplein! Het plein wat al jaren leegstond, waar nooit iets te doen was. Waar ondernemingen wegtrokken richting het alom bekende ‘Achtje van Uden’. Hoe mooi is het dat dit grauwe pleintje nu weer helemaal vol is met mooie en gezellige winkels en horeca.

Ik ben blij dat wij het Brabantplein, samen met onze collega-ondernemers, weer nieuw leven hebben mogen inblazen. En het plein wordt alleen nog maar mooier, want het staat nu dan toch echt op de planning bij de gemeente om het komend jaar opnieuw in te richten en de struikelblokken, zoals de losliggende steentjes en de muurtjes weg te halen.

Ik zal een klein beetje over mezelf vertellen: Na een geweldige jeugd in Uden te hebben gehad, verhuisden mijn ouders naar Schijndel en als veertienjarige heb je dan uiteraard weinig keus om te blijven wonen waar je woonde. Na een heleboel omzwervingen in de omgeving van Den Bosch ben ik dan toch 20 jaar later weer neergestreken in het gezellige Uden, waar ik nu al weer bijna 7 jaar woon. Voor de goede tellers onder ons, ik ben inderdaad 41 jaar, getrouwd met Minguel en heb 3 heerlijke jongens, Jesse, Lars en Koen. Samen met Minguel run ik de Eetkaamer aan het Brabantplein, wat hard werken is, maar enorm leuk om te zien dat ons concept zo goed ontvangen wordt. Ik heb dan ook echt de allerleukste baan die er bestaat. En als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

Deze week neem ik jullie mee in mijn wereld van horeca en gastvrijheid, want Uden loopt over van gastvrij ondernemen. Samenwerken staat hier hoog in het vaandel, want samen zijn wij zo sterk dat Uden echt een regionale functie heeft weten op te bouwen."

Volg de avonturen van Daniëlle Pelucarte via Twitter @hierhoudenwevan tot en met 11 oktober.


Publicatiedatum: 05 October 2015 17:02

Deel deze pagina