#Promotiepakket evenementen

Toiletposter februari

Organiseer je een evenement of activiteit in de gemeente Uden? Wij helpen je graag! Samen zorgen we ervoor dat iedereen jouw activiteit nóg beter kan vinden. Dus profiteer van de naamsbekendheid en het draagvlak van Hier hoUden we van - een regionaal sterk merk. Het resultaat? Méér bezoekers! Check hieronder de middelen die je (GRATIS!) kunt inzetten om jouw bereik te vergroten.

GRATIS TE GEBRUIKEN PROMOTIEMIDDELEN

  • Gebruik onze naamsbekendheid, zet ons logo in.
  • Val extra op met een beachflag of groot Hier hoUden we van-label.
  • Plaats je activiteit op hierhoudenwevan.nl en vergroot direct je zichtbaarheid.
  • Berichtgeving en winacties via onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest).
  • Groot afgebeeld op de ledschermen langs de Udense invalswegen.
  • Vermelding op de offline Uitkalender.


Wil je meer weten? Check hieronder de uitgebreide informatie :) 

LOGO'S, BEACHFLAGS & LABELS

PARTNERLOGO
Ook jij mag het Hier houden we van-logo gebruiken, om de promotie van je eigen evenement kracht bij te zetten bijvoorbeeld. Download hier ons partnerlogo.

BEACHFLAGS & LABEL
Hier houden we van heeft twee beachflags die je altijd mag lenen om de aandacht te trekken. Ook kun je wellicht gebruikmaken van het Hier houden we van-label, een groot bord dat je tijdens het event op een opvallende plek kunt hangen. Bij interesse in een label bekijken we samen de mogelijkheden. 

Voor de aanvraag van zowel de beachflags als het label: stuur een e-mail met een duidelijke omschrijving van je event naar marketing@hierhoudenwevan.nl.

WEBSITE & SOCIAL MEDIA

Op hierhoudenwevan.nl plaats je heel gemakkelijk (en gratis) jouw evenement of activiteit. Klik hier.

Heb je een activiteit geplaatst? Dan is het mogelijk dat we je ook meenemen in onze social media uitingen. We posten dagelijks over al het leuks dat er in Uden te doen is, op FacebookTwitterInstagram en Pinterest. En met een gemiddeld bereik van 7.500 personen per dag geeft dat je bericht absoluut een extra boost. Fijn toch!?

Wij zouden het daarnaast super vinden als jij in je eigen social media posts #hierhoudenwevan gebruikt. Je lift dan automatisch mee op het bereik van onze social media kanalen.

WINACTIES
Regelmatig posten we een leuke Facebookwinactie, waarmee we je enkele dagen héél véél extra aandacht geven. Meedoen? Graag! Stuur je idee naar marketing@hierhoudenwevan.nl. We kijken dan samen wat past. 

LEDSCHERMEN 

Heb jij ze al gespot? Die grote LED-schermen langs de Udense invalswegen? Ook via deze schermen brengen we inwoners en bezoekers op de hoogte. Hiervoor duiken we in de agenda op onze website, om een selectie van alle activiteiten te maken. Nog een reden om je agenda-items online te zetten :)

Wil je echt verzekerd zijn van een plekje op de LED-schermen? Neem dan contact op met Suurland Outdoor; beheerder van betaalde advertentieruimtes. 

TOILETPOSTERS

Wist je dat als je je activiteit op de website plaatst, je ook op onze toiletposters terecht kunt komen? We maken elke maand een toiletposter op met een selectie van de activiteiten in de online agenda. Iedere bar- en restauranteigenaar of andere vrijetijdsondernemers kunnen deze gratis downloaden en op hun toileten hangen. Zo wordt jouw activiteit nog beter zichtbaar! 

Download hier de toiletposter van februari!


Wil je graag iets anders?

Wil je ons benaderen met een vraag, een goed idee of om lekker even te sparren? Dat kan via marketing@hierhoudenwevan.nl. Wij denken graag met je mee en hebben door onze rol als citymarketeer kennis en een goed netwerk opgebouwd, waardoor we makkelijker verbindingen kunnen leggen. We spreken je graag!