#Overnachten

Een nachtje in een luxe hotel, back to basic op de camping of een feestelijk weekendje weg met je sportclub, Uden is ook voor een meerdaags verblijf een prima uitvalsbasis. Al onze accommodaties werken samen aan een ultieme gastvrijheidsbeleving. Op deze website vind je een overzicht van onze hotels, bed & breakfasts, campings, groepsaccommodaties en alles wat je maar kunt bedenken waar je kunt overnachten.

Aanbod gezocht!

Ben je actief in de vrijetijdssector? Deel (gratis) je locatie, activiteit of agenda-item en zorg dat iedereen jou snel en gemakkelijk kan vinden! 

  • Plaats hier je locatieactiviteit of agenda-item
  • Plaats je activiteit zo mooi en compleet mogelijk én zorg dat je item up to date blijft.
  • Je activiteit wordt direct weergegeven in de agenda op hierhoudenwevan.nl.  
  • Je activiteit kan worden doorgeplaatst op www.vvvuden.nl en in de Uitkalender (nieuw!).
  • Daarnaast maken we vanuit het totaalaanbod op de website een selectie van events die we delen via onze social media kanalen en op de LED-schermen langs de invalswegen van Uden. 


Nieuw: de Uitkalender!

De allereerste Uitkalender (editie december 2016 & januari 2017) komt eind november uit. Zorg jij er samen met ons voor dat deze zo compleet mogelijk wordt? Zet je activiteiten - die plaatsvinden tussen 1 december en 31 januari - VÓÓR 3 NOVEMBER online, zodat wij ze kunnen doorplaatsen in de Uitkalender. 

Wil je graag extra opvallen in de Uitkalender? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op.