#Vogelwacht Uden

Vogelwacht Uden 0
Vogelwacht Uden 1
Vogelwacht Uden 2
Vogelwacht Uden 3

Vrijwilligers van Vogelwacht Uden zetten zich in voor het behoud van flora en fauna in Uden en omgeving. En voor vogels in de vrije natuur in het bijzonder.

Vogelwacht Uden

Vogelwacht Uden
Artillerieweg 3
5403 PB Uden

Ook niet-leden zijn van harte welkom bij onze activiteiten
Vogelwacht Uden 0
Vogelwacht Uden 1
Vogelwacht Uden 2
Vogelwacht Uden 3

Meer informatie

Vrijwilligers van Vogelwacht Uden (VWU) zetten zich samen met vrijwilligers van IVN Uden in voor het behoud van flora en fauna in Uden en omgeving. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten zoals natuur- en vogelcursussen, publiekswandelingen, fietstochten, (dia)lezingen en filmavonden.

Naast de vogeldoelstellingen is de Vogelwacht in de eerste plaats een vereniging van mensen. De  gemeenschappelijke factor die ons bindt is de liefde voor de natuur en voor vogels in de vrije natuur in het bijzonder. De Vogelwacht verenigt deze mensen waardoor de mogelijkheid ontstaat om gezamenlijk aan de doelstellingen te werken en hier plezier aan te beleven.

 

Vrijwillig Landschapsbeheer Uden

Vrijwillig Landschapsbeheer Uden is een werkgroep van Vogelwacht en IVN die zich inzet voor behoud, herstel en ontwikkeling van kleine landschapselementen. De werkgroep is 10 keer per jaar met 15 tot 25 personen actief in de natuur en het landschap. Heb je interesse om mee te doen, meld je dan aan bij Willem Peters via 0413-251370 of 06-51765704.


Publicatiedatum: 27 February 2014 11:12

Deel deze pagina

#Hier vind je ons

Klik op de druppel voor het adres en de routebeschrijving.