#IVN Uden

IVN Uden 0
IVN Uden 1
IVN Uden 2
IVN Uden 3

IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong tot oud de natuur van dichtbij beleven.

IVN Uden

IVN Uden
Artillerieweg 3
5403 PB Uden
06 44 76 20 86
ivnuden@gmail.com

IVN Uden 0
IVN Uden 1
IVN Uden 2
IVN Uden 3

Meer informatie

IVN Uden zet zich samen met vrijwilligers van Vogelwacht Uden (VWU) in voor het behoud van flora en fauna in Uden en omgeving. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten zoals natuur- en vogelcursussen, publiekswandelingen, fietstochten, (dia)lezingen en filmavonden. Zo verbinden we mensen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en energie.

IVN wil het natuur- en milieubesef vergroten, met name in de locale en regionale samenleving. Zij doet dat met natuur- en milieueducatie waardoor mensen, maatschappelijke organisaties en overheden meer bewust worden en blijven van de relatie mens en natuur, milieu en landschap.

 

Vrijwillig Landschapsbeheer Uden

Vrijwillig Landschapsbeheer Uden is een werkgroep van IVN en Vogelwacht die zich inzet voor behoud, herstel en ontwikkeling van kleine landschapselementen. De werkgroep is 10 keer per jaar met 15 tot 25 personen actief in de natuur en het landschap. Heb je interesse om mee te doen, meld je dan aan bij Willem Peters via 0413-251370 of 06-51765704.


Publicatiedatum: 27 February 2014 11:51

Deel deze pagina

#Hier vind je ons

Klik op de druppel voor het adres en de routebeschrijving.