#Doen & Beleven Uden

Iets om zeker trots op te zijn: in Uden is altijd wat te doen.

De ene keer volg je liever je culturele dan je sportieve hart. En soms verlang je naar rust en ruimte of wil je gewoon weer eens lekker dansen. In Uden is altijd iets te beleven. Naast winkelen, waar we in de regio zo bekend om staan, hebben we een groot aanbod in kunst & cultuur, activiteiten voor kinderen en fiets- en wandelroutes in onze mooie natuur. Maar denk ook aan wellness en sportfaciliteiten. Eigenlijk is er gewoon te veel om op te noemen. 

 

Actief

Ben jij dit keer de aangewezen persoon om een dagje weg te organiseren? Uden is bij uitstek de plaats om in de regio Nijmegen, Den Bosch & Eindhoven je actieve dagje uit te organiseren! Ga er bijvoorbeeld lekker actief op uit in de natuur of bezoek één van de best beoordeelde escape rooms van Nederland.

Bezienswaardigheden

Ben je een weekendje weg in Uden en benieuwd wat je naast shoppen, een bezoekje aan de Maashorst of Bedaf of andere activiteiten (bijvoorbeeld op het gebied van bezienswaardigheden bezoeken) je nog meer kunt zien en doen in Uden? Wij hebben al het moois op een rijtje gezet.

Kunst & Cultuur

Snuif het maar op hoor, al die kunst & cultuur in Uden! Van (openlucht)theater tot bibliotheek en van expositie tot bioscoop of (cult)filmhuis. Het is hartstikke leuk om je kennis te verrijken met al dit pracht en praal.

Kids

Een dagje, weekendje of zelfs weekje erop uit in Uden met je kinderen? Er is hier in ieder geval meer dan genoeg te doen! Bij goed weer ravotten ze erop los in de speeltuin en bij wat minder weer is een filmpje natuurlijk ook hartstikke leuk. Spelen, dat doe je in Uden!

Natuur

Met de fiets of aan de wandel? De natuur in de regio van Uden is zo veelzijdig dat je er alle kanten op kunt! Van visvijver tot het grootste natuurgebied van Brabant: De Maashorst. Of van zandvlakte met enorme gele zandduinen (De Bedafse Bergen) tot langlaufparcour en kersenboomgaard. En er zijn gelukkig ook genoeg organisaties in Uden die je er álles over kunnen vertellen!

Welness

Een dagje Uden gehad vol met activiteiten en evenementen? Laat jezelf lekker in de watten leggen en ontspan, je hebt het immers verdiend! 

Aanbod gezocht!

Ben je actief in de vrijetijdssector? Deel je locatie, activiteit of agenda-item en zorg dat iedereen je snel en gemakkelijk kan vinden. Je gedeelde locatie, activiteit of agenda-item krijgt sowieso een plekje op hierhoudenwevan.nl. 

 Deel je locatie of activiteit in Uden
 Deel je agenda-item