#Centrum voor vrije tijd

Samen werken aan voorzieningen, gastvrijheid, service & promotie.

WAAROM CITYMARKETING? 
Omdat we onze krachten willen bundelen! Dat doen we met een draagvlakcampagne die (potentiële) bezoekers laat ervaren waar we in Uden van houden. Dit moet ervoor zorgen dat ze vaker voor Uden kiezen als het gaat om vrijetijdsbesteding. Zodat Uden in 2020 het centrum is voor vrije tijd in de regio. We willen van Uden een plek maken om van te (blijven) houden. Voor iedereen die hier woont, winkelt en recreëert. We zien het als onze taak om dit te stimuleren, faciliteren en partijen met elkaar te verbinden. ‘Hier hoUden we van’ is de basis voor alle marketingactiviteiten. Collectieve marketing wel te verstaan. Want door onze krachten te bundelen, kunnen we efficiënter en krachtiger onze boodschap uitdragen. 

SAMENWERKINGEN
Gemeente Uden heeft het initiatief genomen om Uden in de regio nadrukkelijk op de kaart te zetten. Uden is van ons allemaal. Dus is het zaak Uden sterk te positioneren en een platform te creëren waar iedereen zich bij kan aansluiten: hier houden we van.

Om van Uden het centrum voor vrije tijd in de regio te maken moeten we krachten bundelen. Uden promoten, dat doen we immers samen! Er is draagvlak nodig om het verhaal van Uden te kunnen vertellen, door Udenaren zelf, maar ook door bedrijven en organisaties. Samenwerken is daarin het sleutelwoord. We gaan graag het gesprek aan met organisaties die zich verbonden voelen en die mee willen bouwen aan het merk Uden. Neem contact op voor meer info.

CENTRUM VOOR VRIJE TIJD
Natuurlijk willen we ook weten wat er nog beter kan. Uden heeft een uniek aanbod van grote en kleine winkels, gezellige restaurants en kroegen. Veel aanbod in cultuur en vermaak, maar ook vele recreatieve voorzieningen en natuurschoon. De komende periode werken we aan Uden als het centrum voor vrije tijd in de regio. Waar mensen graag komen, elkaar ontmoeten en er graag hun vrije tijd besteden. Hier willen we in groeien. Zodat Uden een plek is om van te (blijven) houden.