#Jennie Lena - Acoustic Afternoon

Jennie Lena - Acoustic Afternoon 0

Een sterke persoonlijkheid met Amsterdamse, humoristische flair. Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt.

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

31 Maart 2019 14:30u € 19,50
Jennie Lena - Acoustic Afternoon 0

Meer informatie

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet u met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze u keer op keer te ontroeren. Ze is een podiumbeest, een vakvrouw. Een sterke persoonlijkheid met Amsterdamse, humoristische flair. Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En met succes! Ze behaalde in 2015 de finale van The Voice of Holland, haar video's gaan viral (al méér dan 28 miljoen views!) en haar laatste tour was totally sold out. 

Jennie gaat all the way in deze theatershow waarin ze een akoestische set zal zingen, klein en intiem. Nummers die ze in RTL Late Night zong zullen, afgewisseld met vele andere nummers, de revue passeren.

De pers over Acoustic Afternoon

'Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar onmisbare aanwezigheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.' - Nu.nl
'Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert u met haar stem en performance' - 3voor12


Publicatiedatum: 25 April 2018 13:55

Deel deze pagina