#Frank Boeijen - Theatertournee 2019

Frank Boeijen - Theatertournee 2019 0

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoe

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

17 Mei 2019 20:15u € 27,50
Frank Boeijen - Theatertournee 2019 0

Meer informatie

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker. Om daar vervolgens lange tijd te blijven. Want zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart of Vaderland worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Een avond waarin de bezoeker een reis door de tijd maakt van toen naar nu.

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen. 

De pers over Frank Boeijen

'Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.' - Popmagazine Heaven.


Publicatiedatum: 03 May 2018 11:45

Deel deze pagina