#Edsilia Rombley - The Piano Ballads & More

Edsilia Rombley - The Piano Ballads & More 0

In deze show presenteert Edsilia haar eigen nummers afgewisseld met geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid.

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

4 April 2019 20:15u € 25,-
Edsilia Rombley - The Piano Ballads & More 0

Meer informatie

In 2019 keert Edsilia Rombley terug in de theaters met haar nieuwe show The Piano Ballads & More. Het idee voor deze tour ontstond tijdens het samenstellen van haar nieuwe album The Piano Ballads Volume II, die in het najaar van 2018 uitkomt. De theatershow bestaat uit een aaneenschakeling van prachtige liedjes, gebracht vanuit een verrassend kleine setting. In deze show presenteert Edsilia haar eigen nummers afgewisseld met geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek maken The Piano Ballads & More tot een intense show die ontroert en vermaakt.

Over Edsilia Rombley
Soul, R&B, Jazz en Pop. Up tempo of juist slow. Nederlandse theatertours of internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Met haar laatste theatertour Mama Sings stond Edsilia in meer dan dertig theaters door héél Nederland. In 2017 ging haar kinderwens om danseres te worden in vervulling tijdens haar deelname aan de televisieshow Dance Dance Dance. In 2018 stond zij voor het vijfde jaar op rij meerdere avonden in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.

Edsilia: 'Ik wil heel graag een show maken waarin ik het publiek meer van mezelf kan laten zien en de mensen op die manier een mooie avond kan geven. De sfeer van theater past daar perfect bij. Dichtbij de mensen, zodat iedereen voelt wat muziek kan doen.'


Publicatiedatum: 25 April 2018 15:58

Deel deze pagina