#De Kleine Zeemeermin (4+)

De Kleine Zeemeermin (4+) 0

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

2 Juni 2019 13:30u € 18,50
De Kleine Zeemeermin (4+) 0

Meer informatie

Na al vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals presenteert Van Hoorne Entertainment nu haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige rode haren en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud! 

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie! 

Het verhaal
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?   

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. 

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen tijdens het Onderwaterbal.

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na een Jeugd & Familie voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de foyer. Met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. Kies tijdens het (online) boeken van deze voorstelling voor het arrangement KinderSnackBuffet of reserveer via het Informatiepunt, dan kunt u zeker aanschuiven.


Publicatiedatum: 03 May 2018 13:12

Deel deze pagina