#Buurman & Buurman - A je to (3+)

Buurman & Buurman - A je to (3+) 0

De buurmannen gaan op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

26 Mei 2018 16:00u € 18,50 Aanvang: 16:00 uur.
Buurman & Buurman - A je to (3+) 0

Meer informatie

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de musical A JE TO!

Entreeprijzen 
Volwassenen € 18,50
T/m 12 jaar € 15,00

KinderSnackBuffet
Maak het theaterbezoek met uw (klein)kinderen nog leuker! Geniet na de Jeugd & Familie-voorstelling met het hele gezin van het KinderSnackBuffet in de Foyer van Markant. Geniet van frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja voor € 5,- per persoon. 

Deze voorstelling is op zaterdag 26 mei ook te zien om 14.00 uur.


Publicatiedatum: 13 September 2017 16:50

Deel deze pagina