#Anneke van Giersbergen - Inchecken

Anneke van Giersbergen - Inchecken 0

Sinds eind jaren negentig vliegt Anneke voor optredens de hele wereld over. Buenos Aires, Beiroet, Chicago, Helsinki.

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

15 Januari 2019 20:15u € 20,-
Anneke van Giersbergen - Inchecken 0

Meer informatie

In 1994 stond Anneke van Giersbergen voor het eerst op het podium als zangeres van Metalpioniers The Gathering en maakte ze als 21-jarige van haar passie haar beroep. Ze kreeg vrijwel direct wereldwijd erkenning als rockzangeres, maar muzikaal is Anneke altijd haar grenzen blijven verkennen. Inmiddels blijft ze met haar kraakheldere stem zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes, als metalheads betoveren.

Sinds eind jaren negentig vliegt Anneke voor optredens de hele wereld over. Buenos Aires, Beiroet, Chicago, Helsinki - ze trad op in meer dan veertig landen en geniet nog steeds van het onderweg zijn. Tijdens de vluchten wordt er gekletst, gelachen, plannen gemaakt, en herinneringen opgehaald. Anneke geeft haar publiek tijdens de vliegreis een inkijkje in haar leven vol muziek en onderweg zijn. Ze vertelt anekdotes en zingt mooie akoestische uitvoeringen van songs uit haar 25-jarige carrière. Een feest van herkenning voor haar vaste volgers en een verrassende kennismaking voor nieuw publiek.

Meer over Anneke van Giersbergen
Ze heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze alweer vele jaren een succesvolle solocarrière. Anneke maakte daarnaast een kindervoorstelling en ze is te horen in de Efteling-attractie Baron 1898. Ze deed twee theatertournees, meerdere televisieoptredens en in 2016 richtte ze haar nieuwe metalband VUUR op.


Publicatiedatum: 20 April 2018 16:19

Deel deze pagina