#An evening with David Bowie

An evening with David Bowie 0

De topmuzikanten van StarMen hebben allen grote bewondering voor de muzikale genius David Bowie.

Markant Uden
Markt 32
5401 GP Uden
0413 256110
informatiepunt@markantuden.nl

23 Maart 2018 20:15u € 21,50 Aanvang: 20.15 uur.
An evening with David Bowie 0

Meer informatie

De topmuzikanten van StarMen hebben allen grote bewondering voor de muzikale genius David Bowie. Ze besloten om met ruim 40 jaar hoogtepunten uit de carrière van David Bowie het podium op te gaan. StarMen rock en funkt zijn weg door 40 jaar pophistorie en laat u horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft. Met special act: Nice N’ Rough ft. Pepi Petersen, Tina Turner Tribute. Put on your red shoes and dance the blues!

Over StarMen
De muzikanten van StarMen zijn al decennia lang actief in bands als AA & the Doctors, Social Security, La Danza Moderna, Crocodile Smile, de Jazzpolitie en de Happy Tunes (om maar een kleine bloemlezing uit de CV's van de heren te geven) moge het duidelijk zijn dat het met de interpretatie en uitvoering van Bowie's repertoire wel goed zit.

Roel Schiethart: lead vocals
Klaas Post: gitaar, backing vocals
Henk de Graaf: bas
Kid van Hees: drums, backing vocals
Bart Smits: keys , backing vocals

Special act: Nice N’ Rough ft. Pepi Petersen
Al jaren wordt Nice N’ Rough ft. Pepi Petersen erkend als één van de beste tributes van Tina Turner. Met veel energie en de herkenbare krachtige stem, wat een ongekende sound-a-like is van Tina Turner, met alle looks en moves en een absolute passie voor deze legendarische diva. U waant zich bij een 'real' Tina Turner concert.


Publicatiedatum: 13 September 2017 14:38

Deel deze pagina