#Young Adult @ Bieb

Young Adult @ Bieb 0
Young Adult @ Bieb 1

Ben jij een bookjunkie? Altijd al een Young Adult-schrijver willen ontmoeten, boekvlogs maken of heb je zelf schrijfambities? Kom dan naar Young Adult @ Bieb, incl pizza!

Bibliotheek Uden
Mondriaanplein 16
5401HX Uden
0413 263 101
contactuden@nobb.nl

14 Juni 2019 17:00u tot
14 Juni 2019 20:30u
€ 5,- Kaarten zijn online te koop via www.nobb.nl en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Een kaartje kost 5 euro in de voorverkoop, 7 euro op de avond zelf.
Young Adult @ Bieb 0
Young Adult @ Bieb 1

Meer informatie

Bibliotheek Uden organiseert op 14 juni voor het eerst een young adult evenement: Young Adult @ Bieb. Op deze avond voor jongeren komt Maren Stoffels naar de bibliotheek om te vertellen over haar spannende boeken Fright Night en Escape Room en wordt ze geïnterviewd door Udense boekblogger Merel Kuitert. Echte boekenfans die zelf schrijf- of blogambities hebben kunnen daarna allerlei workshops volgen: Chinouk Thijssen leert je vloggen, de meiden van Bright Blue Books vertellen je alles over boekbloggen, Sanne Kamphorst leert je hoe je een boek schrijft en bij de Udense Fabienne de Hoop leer je illustreren. Schrijfster Alice Bakker zal aanwezig zijn om haar boeken te signeren. Naast de workshops is er nog genoeg te doen: kom eten bij het pizzabuffet van New York Pizza, laat je boeken signeren, kom langs op de markt met mooie boeken en boekengoodies, of laat je portret tekenen op papier van oude boeken. De avond eindigt met een young adult quiz waarbij je leuke prijzen kunt winnen en je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag. Kaartverkoop Het evenement vindt plaats op vrijdag 14 juni van 17:00 tot 20:30. Kaarten zijn online te koop via www.nobb.nl en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Een kaartje kost 5 euro in de voorverkoop, 7 euro op de avond zelf. Daarvoor krijg je pizza, een goodiebag, en mag je meedoen met alle evenementen van de avond. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven aan de Bibliotheek.


Publicatiedatum: 20 May 2019 14:51

Deel deze pagina