#UDNZ "Factory Of Happiness"

UDNZ "Factory Of Happiness" 0
UDNZ "Factory Of Happiness" 1
UDNZ "Factory Of Happiness" 2

Trots presenteren wij de vierde editie van UDNZ festival. Na 3 geweldige edities beloofd 2018 de mooiste en grootste tot nu toe te worden.

Bevrijdingspark Uden
5402 Uden

21 April 2018 14:00u tot
21 April 2018 23:00u
€ 16,49
UDNZ "Factory Of Happiness" 0
UDNZ "Factory Of Happiness" 1
UDNZ "Factory Of Happiness" 2

Meer informatie

Het 4e jaar

Na 3 edities die we steeds beter en mooier van opzet hebben gemaakt willen wij deze editie weer een stapje verder gaan. Met vele betrokkenen een festival opzetten voor Uden en omstreken waar beleving, sfeer en entertainment met nationale en lokale artiesten voor een betaalbare ticketprijs ons uitgangspunt is.

Een groeiend podium, een eind show met vuurwerk, een festival indeling d.m.v. meerdere area’s, foodtrucks

Met landelijke namen als o.a. Ronnie Flex, Mr Poska, Darkraver, Mental theo, Thomas Newson en JeBroer hebben we al een mooie lijst van nationale artiesten op het UDNZ festival Uden podium mogen verwelkomen. Ook de Flugel schirmbar waar FEEST en apr ski alle zintuigen prikkelt was afgelopen editie geweldig met zangers en Dj’s die gewend zijn tijdens de wintermaanden Oostenrijk op z’n kop zetten. Voor de eerste keer hebben we afgelopen jaar LOWCALZ geïntroduceerd, een rosé opblaaskerk als decor voor lokale artiesten/talenten die gekkigheid en entertainment in het bloed hebben zitten was een groot succes en zal dit jaar zeker niet ontbreken.

Hapje eten

Het is de bedoeling dat onze gasten het aan niets ontbreekt en zij de gehele dag kunnen genieten en beleven wat UDNZ festival Uden  te bieden heeft, belangrijk is dus de aanwezigheid van diverse foodtrucks die een variatie aan eten serveren waardoor iedereen zich thuis voelt de gehele dag.

21 April

Zet deze datum vast in je agenda en beleef een dag waarin je met je vrienden van nu en morgen geniet van een volwaardig festival gewoon in Uden.

Bevrijdingspark

De locatie is geweldig gezien het goed bereikbaar is en een geweldig decor is voor een top festival met zijn vele bomen rondom het terrein die mooi uit te lichten zijn wanneer het donker wordt.


Publicatiedatum: 10 April 2018 08:51

Deel deze pagina